Over mij - Jessica van VA for VIPS

Wie is het gezicht achter
VA for vips?

NOU IK DUS

Ik ben Jessica en ik heb van jongs af aan een grote passie om het beste uit iemand te halen en mijn kennis hiervoor in te zetten. Zodra ik ergens enthousiast over ben kan ik hier met veel plezier over schrijven en vertellen. Na mijn opleiding voor Office Manager bij Schoevers heb ik veel ervaring opgedaan bij grote en kleine bedrijven. Gelukkig heb ik altijd de kans gekregen om mij verder te blijven ontwikkelen.

Door de opleiding aan de VA Business Academy heb ik ook veel geleerd over het VA vak. Als VA wil ik deze en toekomstige kennis in gaan zetten om anderen te helpen om te groeien.


Lijkt het hebben van VA ook een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf maar weet je niet waarvoor je mij in zou kunnen zetten? Neem dan een kijkje op de pagina werkzaamheden. Hier staat een overzicht van de mogelijke werkzaamheden die ik voor jou kan doen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN SAMENWERKING MET MIJ?

Zodra je de keuze hebt gemaakt om met een VA samen te gaan werken, bel je mij op om een eerste afspraak in te plannen. Voor onze eerste afspraak kom ik naar jou toe zodat we samen kunnen kijken of er een klik is. Tijdens ons gesprek (van ongeveer een uur) kun je mij alles vertellen over jouw bedrijf, wat jouw wensen en dromen zijn en waar je over een jaar wilt staan. De informatie uit dit gesprek zal ik samen met de taken die ik voor jou uit kan voeren samenvatten in een vrijblijvende offerte. Een week na ontvangst van de offerte neem ik contact met jou op om te bekijken of we gaan samenwerken of niet.

Tijdens onze samenwerking zullen we regelmatig (online of live) overleggen om te zorgen dat alles verloopt zoals afgesproken.

Waar nodig kunnen we dan zaken bijstellen, afgeronde taken evalueren en nieuwe afspraken maken.

Copyright © 2020 VA for VIPS, alle rechten voorbehouden

En nog een WordPress-website van I'm Storm - Internet, media en reclame